Jobba hos oss

Vill du vara med och utveckla Minutkliniken och skapa framtidens vårdmottagning? Nedan ser du vilka tjänster som ligger ute just nu. Vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare så finns det inga lediga tjänster annonserade går det utmärkt att skicka en spontanansökan till info@minutkliniken.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterska till Göteborg

Vill du vara med och bygga vidare på ett vinnande koncept? Vi kommer under våren 2018 öppna ytterligare en Minutklinik på ICA Maxi i Högsbo och söker erfarna sjuksköterskor för heltids- och timanställning. Vi söker även sommarvikarier på alla våra mottagningar.

Läs mer och ansök


Sjuksköterska till Stockholm

Vill du vara med och bygga vidare på ett vinnande koncept? Vi kommer under april 2018 öppna en ny Minutklinik på ICA Maxi i Haninge och söker erfarna sjuksköterskor för heltids- och timanställning.

Läs mer och ansök


Vaccinationssköterska maj-jul

Vill du dryga ut semesterkassan och samtidigt vara med och starta upp en helt ny verksamhet? Inför den stundande TBE-säsongen söker vi nu ett flertal vaccinationssjuksköterskor för heltids- eller timanställning under april-juli i Stockholm, Norrtälje och Uppsala.

Läs mer och ansök