Sjuksköterskor till Minutkliniken Göteborg

Det går toppenbra för oss på Minutkliniken! Vi behöver därför omgående stärka upp med sjuksköterskor till våra kliniker på Apotek Hjärtat i Nordstan, ICA Maxi Stormarknad Mölndal och ICA Maxi Stormarknad Högsbo, Göteborg. Vi söker i första hand personal för hel- och deltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Välkommen in med din ansökan!

Om Minutkliniken

Minutkliniken är ett helt nytt vårdkoncept i samarbete med Apotek Hjärtat. På våra drop-in mottagningar, som alltid ligger i anslutning till ett apotek, behandlar vi enklare vardagssjukdomar såsom bihåleinflammation, halsfluss och öroninflammationer. Vi utför även vaccinationer och hälsokontroller. Konceptet är mycket uppskattat, av såväl kunderna som av personalen på anslutande apotek.

Såhär jobbar en sjuksköterska på Minutkliniken!

På kliniken arbetar du med undersökningar av patienter och utför vaccinationer och hälsokontroller. En läkare finns alltid tillgänglig på telefon för samråd och förskrivning av recept vid behov. Klinikerna håller öppet såväl vardagar som helger (på helgerna utgår generös OB-ersättning utifrån vårt kollektivavtal med Svensk Handel).

Det här är du!

Vi söker sjuksköterskor med gedigen yrkeskunskap och förmåga till självständigt arbete och beslutsfattande. Du har erfarenhet från vårdcentral, företagshälsovård, skolhälsovård, mottagningsarbete från t ex infektion eller annan mottagning med liknande inriktning. Erfarenhet av vaccinationsarbete är meriterande. Önskvärt är att du även har datorvana.

Varför bli en del av Minutkliniken?

Vi erbjuder dig ett jobb i ett spännande företag som växer och utvecklas. Detta medför många möjligheter för dig som är engagerad, nyfiken och vill vara med och påverka. Samtidigt blir du en del av Apotek Hjärtat och hela ICA-koncernen med alla fördelar som följer av det.

Vi erbjuder dig även en arbetsplats med fantastiskt nöjda kunder! I princip alla kunder som besöker våra mottagningar är otroligt tacksamma över den service och höga tillgänglighet som Minutkliniken erbjuder.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Vi gör urval löpande. Varaktighet och arbetstid enligt överenskommelse. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Kontaktperson:

Anna Rouhi, Områdesansvarig Göteborg

Tel: +46 739 400 143

Mail: anna.rouhi@minutkliniken.se


Ansök nu