Om Minutkliniken

Minutkliniken finns på allt fler platser i Stockholm och Göteborg och hjälper dig med enklare åkommor, vardagssjukdomar, vaccinationer och hälsokontroller. Vi har tagit bort alla hinder för att göra det lättare för dig att få hjälp och vård - när du vill och har tid.

På Minutkliniken får du patientsäker vård snabbt och utan att behöva boka tid i förväg, det är bara att komma förbi och ta en kölapp. Vi ligger alltid i anslutning till Apotek Hjärtat. Det gör oss lätta att hitta och underlättar för dig att lösa ut recept och hitta produkter för egenvård. Du träffar alltid en legitimerad erfaren sjuksköterska som är van vid att möta många olika patienter. Allmänläkare och andra specialister finns alltid tillgängliga per telefon för att ställa diagnos, besluta om behandling och vid behov förskriva recept.

Minutkliniken är från och med den 1 november 2018 ett dotterbolag till Min Doktor, en av Sveriges största aktörer inom digitala primärvårdstjänster. En snabb expansion av antalet kliniker i anslutning till större ICA-butiker planeras från och med 2019. 

På Minutkliniken välkomnar vi alla besökare över två år. Våra kompetenta sjuksköterskor hjälper till med enklare åkommor, vardagssjukdomar, vaccinationer och hälsokontroller. Vi vet också hur jobbigt det är för barn att vara sjuka och hur stressigt det kan vara för föräldrar att hinna med, Minutkliniken erbjuder vård på dina villkor, för att underlätta din vardag.

Välkommen!